La Cantata de Nadal de Camerata arriba a la seva 10a edició


Temes relacionats

Camerata plasma el Nadal més cinematogràfic amb una cantata (29/des/13)


  • Comparteix:

Un dels moments de la 9a edició de la Cantata / Foto: Teatre-Auditori

Un dels moments de la 9a edició de la Cantata / Foto: Teatre-Auditori

La 10a edició de la Cantata de Nadal, organitzada per Camerata Sant Cugat, arriba aquest diumenge al Teatre-Auditori amb una composició d'Albert Guinovart sobre poemes de Jordi Pàmies i la col·laboració especial de l'actriu santcugatenca Marta Angelat. El concert arrenca a les set del vespre i l'entrada general té un preu de 18 euros.

Un any més, la Cantata de Nadal busca estimular i difondre l'obra de compositors catalans actuals. En l'edició d'enguany hi participen onze formacions, com la Coral Polifònica de Tremp i el Cor Juvenil Fusió. El repertori que s'oferirà és el resultat de la unió del compositor Albert Guinovart i el poeta Jordi Pàmias. L'obra conté cinc parts musicals simfònica-corals precedides de preludis sobre els quals l'actriu Marta Angelat recita els versos dels poemes.

A més, com en les edicions anteriors, el concert es completa a la primera part amb uns fragments d'àries i cors del Messiah de Haendel amb la participació la soprano Serena Sáenz i el tenor Eduardo Ladrón de Guevara. La segona part estarà formada per nadales catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.