La sarsuela, protagonista del 15è Concert de Nadal per a la gent gran


  • Comparteix:

Cartell del 15è Concert de Nadal per a la gent gran

Cartell del 15è Concert de Nadal per a la gent gran

La sarsuela protagonitza el 15è Concert de Nadal per a la gent gran, que té lloc aquest diumenge a les dotze del migdia al Teatre-Auditori. La companyia santcugatenca '+Sarsuela' pujarà a dalt de l'escenari amb 'Entre sarsueles', una selecció de peces d'aquest gènere que vol apropar aquest col·lectiu a l'equipament municipal i fer-los partícips de les activitats culturals del municipi. L'entrada és gratuïta.

El Concert de Nadal per a la gent gran està organitzat per l'Ajuntament que, d'aquesta manera, vol celebrar les festes nadalenques amb aquest col·lectiu. L'entrada és gratuïta, però cal recollir-la abans a l'ajuntament, a la Casa de Cultura, al Casal Mira-sol, al Casal de la Gent Gran de les Planes, al Centre Social i Sanitari de la Floresta o al Casal d'Avis de Valldoreix.

Es tracta d'una iniciativa oberta a totes les persones grans de la ciutat i, en especial, a aquelles que, per les seves dificultats de mobilitat o altres particularitats, els resulta difícil participar en les activitats del municipi. Per això, el consistori posa a disposició dels assistents un servei d'autobusos des dels districtes per assistir-hi. Creu Roja, Grup Orpea i Sarbus col·laboren a la iniciativa.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.