L'Esbart engega el cicle de representacions de Toc de Retruc


  • Comparteix:

L'espectacle ha comptat amb la mirada atenta d'infants d'entre 0 i 2 anys

L'espectacle ha comptat amb la mirada atenta d'infants d'entre 0 i 2 anys

Un espectacle de titelles del pessebre a ritme de nadales ha donat el tret de sortida aquest dissabte al cicle de teatre musical que la companyia santcugatenca Toc de Retruc durà a terme durant tot l'any a l'Esbart. L'actuació d'aquest dissabte s'ha emmarcat en la jornada festiva 'Nadal a l'Esbart', que ha comptat amb una vintena de famílies i infants.

L'Esbart de Sant Cugat ha reprès els espectacles musicals i de titelles de la companyia santcugatenca Toc de Retruc, que ja havia col·laborat amb l'entitat el 2013. Ara tornen a l'Esbart amb un cicle de representacions que s'allargarà durant tot l'any i que ha donat el tret de sortida aquest dissabte amb 'Per Nadal, festa total'. De fet, aquest espectacle forma part de la jornada festiva organitzada per l'Esbart amb motiu de les dates nadalenques.

A partir del gener, la companyia santcugatenca escenificarà cada dissabte a les onze del matí representacions dirigides als infants de zero a dos anys. L'artista de la companyia Toc de Retruc Marta Albir ha destacat que aquests espectacles ajuden a mantenir vives les tradicions populars entre els més menuts.

Marta Albir

Avui en dia els pares no canten als nens, i vam creure que era adient cantar cançó catalana a l'Esbart per preservar-la.


Toc de Retruc està format per Carles Bertran i Marta Albir, que també ha subratllat la importància de l'educació musical als primers anys de creixement infantil per al desenvolupament integral de l'infant.

La jornada 'El Nadal a l'Esbart' també ha inclòs un sopar nadalenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.