Els santcugatencs Frank Knurf i BBFace actuen al Black Music Festival


  • Comparteix:

Frank Montasell (esquerra), en una actuació a Cugat.cat

Frank Montasell (esquerra), en una actuació a Cugat.cat

Els artistes santcugatencs Frank Knurf i Marina BBFace participen a la 14a edició del Black Music Festival que comença aquest divendres a Girona. Aquest festival de música negra combina la presència d'artistes internacionals amb el talent català. Per primera vegada, Frank Knurf actuarà com a vocalista en un nou projecte liderat per ell.

El Black Music Festival arriba a la seva 14a edició, però segueix amb l'essència de combinar artistes internacionals consolidats amb el talent català en l'escena de la música negra. Un dels artistes que formen el cartell és Frank Knurf, que afirma estar molt il·lusionat per aquesta nova edició del festival, perquè engega una etapa al capdavant d'una nova formació. El concert és avui a les deu a la sala 1 de La Mirona.


Frank Montasell

Aquest any és més especial perquè m'estreno com a cantant després d'haver estat fent de guitarrista i tocant altres instruments. Ara començo el meu projecte en solitari amb una molt bona banda.


Marina BBFace participa al concert de producció pròpia del festival anomenat 'Soules', on quatre cantants interpretaran temes reconeguts de la història del soul amb la direcció de Nito Figueras. L'espectacle, que es podrà veure a l'Auditori de Girona a partir de les nou de la nit del proper 13 de març, està format per Txell Sust, Sandra Fern, Alba Pérez i per BBFace.

L'anterior edició del festival va ser la més multitudinària amb més de 18.000 assistents. Com l'any passat, el Black Music Festival combinarà actuacions de pagament amb altres de gratuïtes. Les activitats i actuacions del festival començaran el 27 de febrer i s'allargaran fins al 21 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.