La UIP obre divendres la tercera edició del grup de lectura i debat


  • Comparteix:

 'Ébano' de Kapuczinski obre la tercera edició dels debats.

'Ébano' de Kapuczinski obre la tercera edició dels debats.

La Universitat Internacional de la Pau (UIP) continua aquest trimestre amb el grup de lectura i debat per tractar temes com la realitat actual del continent africà o el terrorisme islàmic. Aquesta iniciativa començarà aquest divendres, amb el comentari del llibre 'Ébano' de Kapuczinski, i es repetirà el segon divendres de cada mes al local de la UIP.

L'objectiu d'aquests debats és poder treballar la resolució de conflictes i la cultura de la pau però d'una forma diferent a la Universitat d'Estiu. D'aquesta manera, cada mes una persona comentarà un llibre de manera que, fins i tot les persones que no coneixen l'obra, puguin participar després en el debat. Ho explica José Maria Percebal, membre de la UIP.

José María Percebal

Algú explica el llibre, tant pels que l'han llegit com pels que no el coneixen, per després poder comentar-lo.


Els llibres seleccionats estan sempre relacionats amb els temes que tracta habitualment la UIP. Aquest trimestre, per exemple, es tractarà la situació de l'Àfrica i també l'origen del terrorisme islàmic i d'Al Qaeda.

La primera obra a comentar serà 'Ébano', de l'escriptor Ryscard Kapuczinski, un llibre que descriu la realitat actual del continent africà, amb totes les seves ètnies i cultures.

José María Percebal

Kapuczinski fa best sellers de realitats periodístiques i en aquest cas parla de l'Àfrica, d'una realitat on és difícil perdre's.


El grups de lectura i debat de la UIP començaran aquest divendres, a les vuit del vespre, al local de l'entitat, i continuaran el segon divendres de cada mes, amb els comentaris dels llibres 'El honor del guerrero', de Michel Ignatief, i 'Al Qaeda y lo que significa ser moderno', de John Gray.
Les sessions són obertes a tot a tothom que hi estigui interessat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.