La Simfònica de Sant Cugat incorpora 'El Trencanous' al Concert de Nadal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un dels concert de Nadal de l'OSSC / Font: Teatre Auditori

Imatge d'arxiu d'un dels concert de Nadal de l'OSSC / Font: Teatre Auditori

El tradicional Concert de Nadal de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) es renova enguany amb la incorporació de 'El Trencanous', de Txaikovski. El repertori sumarà a les marxes, polques i valsos, l'humor i les sorpreses preparades pels músics santcugatencs, a més d'alguns temes d'autors catalans. L'actuació de la formació santcugatenca ha tingut lloc aquest dissabte a les nou del vespre al Teatre-Auditori i es repetirà diumenge a les set de la tarda.

El tradicional Concert de Nadal de l'OSSC, rebatejat enguany amb el nom de Festival de Valsos i Danses, incorpora com a novetat diversos fragments de 'El Trencanous' del compositor rus Piotr Txaikovski. La formació dirigida per Josep Ferré no s'oblida però dels valsos i polques i ofereix un munt de peces de l'austríac Johann Strauss fill, un dels compositors de valsos més populars.

A més, l'orquestra santcugatenca interpreta dues peces d'autors catalans. D'una banda, les 'Impressions camperoles' de Joaquim Serra i, per l'altra, la suite de nadales catalanes instrumentades pel mestre Salvador Brotons.

El concert té un durada d'una hora i 45 minuts amb intermedi i el preu d'entrada per a aquest espectacle al Teatre-Auditori és de 26 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.