El primer concurs de bandes Bocagrossa Sant Cugat arrenca aquest gener


  • Comparteix:

Els dos grups guanyadors podran gravar a The Wall Records

Els dos grups guanyadors podran gravar a The Wall Records

El primer concurs de bandes locals Bocagrossa Sant Cugat es posarà en marxa aquest gener de la mà de la sala Stage Teatre i l'estudi The Wall Records. El concurs pretén potenciar els grups joves de la ciutat i la comarca i els ofereix mitja hora sobre l'escenari per guanyar-se una de les vuit places a la gran final. Les inscripcions comencen aquest divendres i es tanquen el 26 de gener. La primera ronda de concerts tindrà lloc el 6 de febrer.

Hi haurà quatre rondes eliminatòries, sempre en divendres: 6 de febrer, 6 de març, 10 d'abril i 8 de maig. A cada concert hi tocaran cinc bandes i les dues més votades pel públic i el jurat passaran a la gran final, que tindrà lloc el 5 de juny amb les vuit bandes més aclamades.

El concurs Bocagrossa està organitzat de forma conjunta per la sala Stage Teatre i els estudis The Wall Records. Un dels organitzadors, Manel Barnils, de The Wall Records, creu que la cita és una bona oportunitat per reivindicar els grups de Sant Cugat.

Manel Barnils

Quants més serem més riurem. Volem que les bandes es trobin amb un bon ambient perquè puguin donar el màxim.


El grup guanyador rebrà l'oportunitat de tocar en un dels grans festivals d'estiu de Barcelona, la gravació d'un EP de quatre cançons i hores d'assaig a The Wall Records. El segon premi podrà gravar un single a The Wall Records.

Les inscripcions s'obren aquest divendres. S'hi poden apuntar grups de Sant Cugat i de la comarca. Per formalitzar la inscripció caldrà fer arribar cançons del grup, una fotografia i una presentació del projecte musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.