Mercè Arànega, nominada als Premis Gaudí pel seu paper a 'Born'


  • Comparteix:

Mercè Arànega, nominada pel seu paper a 'Born'

Mercè Arànega, nominada pel seu paper a 'Born'

La santcugatenca Mercè Arànega és una de les nominades als Premis Gaudí com a millor actriu secundària pel seu paper a 'Born'. La resta de candidats santcugatencs ha quedat fora de la llista de nominats. No optaran als premis Emma Vilarasau i Francesc Orella, pels seus papers a 'La fossa' i 'Stella Candente', ni els directors Marc Carreté i Judith Colell, per 'Asmodexia' i 'L'últim ball de Carmen Amaya'. També s'ha quedat sense nominació el documental 'Glance Up', protagonitzat pel santcugatenc Joan Pahisa.

L'actriu de la Floresta Mercè Arànega es troba a la llista de nominats als Premis Gaudí. Opta al guardó de millor actriu secundària pel seu paper a 'Born', la pel·lícula de Claudio Zulian que mostra la vida de la Barcelona de 1714.

Les altres nominades de la categoria són Bárbara Lennie per 'El Niño', Rosa Novell per 'Rastres de sàndal' i Vicky Peña per 'Los tontos y los estúpidos'.



Les pel·lícules amb més nominacions són 'El Niño' i 'Stella Candente', amb 15 i 13 respectivament. Per darrere, les segueixen '[REC]4', '10.000 km' i 'Rastres de sàndal'.

La gala del cinema català se celebrarà l'1 de febrer al Sant Jordi Club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.