Tres estrenes omplen les cartelleres de Sant Cugat el primer dia de l'any


  • Comparteix:

Un dels moments de la pel·lícula 'The imitation game'

Un dels moments de la pel·lícula 'The imitation game'

'The imitation game' és la principal estrena de la setmana a les cartelleres de Sant Cugat. El film es podrà veure tant a Cinesa, en versió original subtitulada, com a Yelmo, traduïda al castellà. Aquest cinema també estrena 'El séptimo hijo' i 'Cómo acabar sin tu jefe 2'.

'The imitation game'
La pel·lícula explica la història del matemàtic britànic Alan Turing, famós per haver desxifrat els codis secrets nazis que es trobaven a la màquina Enigma. El film de Morten Tyldum té cinc nominacions als Globus d'Or, inclosa la de millor pel·lícula. Benedict Cumberbatch i Keira Knightley són els protagonistes d'aquest llargmetratge.



'El séptimo hijo'
Jeff Bridges, Julianne Moore i Ben Barnes protagonitzen aquesta història d'aventures i fantasia que dirigeix Sergey Bodrov amb caballers i bruixes com a eixos principals del llargmetratge.



'Cómo acabar sin tu jefe 2'
És una seqüela de la comèdia 'Cómo acabar con tu jefe' de l'any 2011. La història que arriba ara a les pantalles reuneix artistes com Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Christoph Waltz, Jamie Foxx i Kevin Spacey, entre el seu repartiment.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.