L'EMD vol adaptar el Castell de Canals perquè aculli activitats culturals


  • Comparteix:

Aquest emplaçament acollirà activitats culturals de Valldoreix / Foto: EMD

Aquest emplaçament acollirà activitats culturals de Valldoreix / Foto: EMD

L'EMD de Valldoreix vol arranjar el Castell de Canals per convertir-lo en un espai que pugui acollir cicles de concerts i actuacions teatrals. L'administració ha encarregat un estudi per adequar aquesta zona a les necessitats de l'entorn i confia que al juny pugui tenir lloc la 2a edició del Cicle de Concerts d'aquest històric espai valldoreixenc.

A finals de primavera de 2014, l'EMD va organitzar la primera edició d'aquest cicle amb la intenció de valorar la resposta del públic i l'impacte en l'entorn. Havent fet un balanç positiu del projecte, l'administració ha encarregat un estudi per arreglar de manera definitiva l'espai però respectant el medi ambient que l'envolta i les restes de l'edifici.

El vocal de Cultura de l'EMD, Joaquim Castelló, ha explicat a Cugat.cat que aquest projecte és una bona manera de conservar aquesta zona.

Joaquim Castelló

És tractar de preservar el patrimoni donant-li un ús. Ho hem de conservar.


Segons Castelló, aquest estudi hauria d'estar finalitzat a finals de gener. En els propers mesos tindran lloc els treballs d'adequació amb la intenció que al juny es pugui celebrar la 2a edició del Cicle de Concerts.

Aquests concerts estaran finançats per l'EMD amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. L'espai, amb una capacitat per a unes 150 persones, també podrà acollir representacions teatrals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.