El 10è Premi Vázquez Montalbán de treballs de recerca es posa en marxa


Temes relacionats

Nil Rodés guanya el MMVM i el premi Joan Auladell queda desert (29/mai/14)

En marxa el 9è Premi de Recerca Manuel Vázquez Montalbán (12/feb/14)

El Memorial Vázquez Montalbán premia un treball sobre delinqüència i rehabilitació de joves ( 2/jun/06)

Avui es presenta a Sant Cugat el 'Memorial Manuel Vázquez Montalbán' (20/oct/05)


  • Comparteix:

L'estudiant del Leonardo da Vinci Nil Rodés va ser el guanyador de l'última edició del premi

L'estudiant del Leonardo da Vinci Nil Rodés va ser el guanyador de l'última edició del premi

La Comissió Memorial Vázquez Montalbán de la Fundació Sant Cugat ha obert la convocatòria de la 10a edició dels Premis de Treballs de Recerca de Batxillerat Manuel Vázquez Montalbán. El certamen reconeix els treballs de recerca de l'alumnat dels centres de secundària de Sant Cugat durant el curs 2014-2015 i té com a finalitat mantenir viu el llegat intel·lectual i ètic de l'escriptor i periodista català, mort al 2003. Els treballs es poden presentar fins al 20 de febrer.

La temàtica i el contingut són lliures però han d'estar emmarcats en alguna de les matèries curriculars. Per a la valoració dels treballs presentats es tindran en compte el contingut, la metodologia aplicada i la consecució dels objectius de recerca. El termini per presentar-los s'acabarà el 20 de febrer i a finals del 2015 es farà públic el veredicte del jurat en un acte d'homenatge a Manuel Vázquez Montalbán. El primer premi consistirà en la publicació del treball, una dotació econòmica de 400 euros i un diploma acreditatiu. Els altres quatre finalistes rebran 150 euros i un diploma.

El jurat concedirà també el Premi Joan Auladell al millor treball de recerca sobre temàtica local, que consistirà en 300 euros, la publicació a la revista 'Gausac' i un diploma.

L'any passat, el treball 'Petjades fòssils prop de Ponts, estudi d'un nou jaciment', de l'estudiant del Leonardo da Vinci Nil Rodés, va ser el guanyador del premi. Els 32 treballs presentats van convertir la 9a edició en la més participativa, tot i que el jurat va declarar desert el premi Joan Auladell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.