'Corazones de acero' i 'Birdman', estrenes als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Una de les escenes del film 'Birdman' protagonitzat per Michael Keaton

Una de les escenes del film 'Birdman' protagonitzat per Michael Keaton

Els films 'Corazones de acero' i 'Birdman' són les estrenes principals d'aquest divendres als dos cinemes de la ciutat. A Cinesa els dos films es podran veure en versió original subtitulada al castellà i a Yelmo les pel·lícules s'estrenen doblades.

'Corazones de acero'
Situada a l'abril de 1945, la pel·lícula protagonitzada per Brad Pitt, Logan Lerman i Shia Labeouf presenta una brigada de cinc soldats americans que porten un tanc amb el qual han de lluitar contra l'exèrcit nazi i que han de protegir un dels punts febles del camp de batalla sense cap altra brigada.



'Birdman' (La inesperada virtud de la ignorancia)
Nominada a set Globus d'Or, 'Birdman' està protagonitzada per Michael Keaton i Edward Norton, i és una comèdia negra que narra la història d'un actor que s'ha fet famós per haver interpretat a un superheroi que lluita per preparar una obra de teatre a Brodway. En els dies previs a l'estrena de la producció s'ha d'enfrontar al seu ego i tractar de recuperar la seva família, la seva carrera i a ell mateix.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.