Els millors pallassos de Catalunya es reuneixen avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge oficial d'un dels seus espectacles

Imatge oficial d'un dels seus espectacles

El Teatre-Auditori acull aquest diumenge l'espectacle 'Rhum' de Joan Montanyès 'Monti', Martí Torras i Jordi Martínez. L'actuació, que comença a les set del vespre per un preu de 18 euros, s'ha endut, recentment, el guardó al millor espectacle de pallassos als Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya. 'Rhum' arriba a Sant Cugat com un homenatge al desparegut 'Monti'.

'Rhum' pretén ser un homenatge a un dels oficis més generosos i entranyables dins les arts escèniques: fer riure al públic. 'Rhum' vol ser un espectacle tendre, humà i cínic, per gaudir i per riure.

Encara continuen vigents les notes d'en 'Monti' sobre l'espectacle que havia d'estrenar a la Fira de Tàrrega. Es continua dient 'Rhum' perquè conserva l'esperit del muntatge que havia de ser. Els responsables de l'espectacle han convidat alguns amics i persones properes a acompanyar-los en aquest viatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.