'Dixie y la rebelión zombi', proposta d'avui al Cicle de Cinema en Família


  • Comparteix:

Un dels moments del film

Un dels moments del film

El film d'animació 'Dixie y la rebelión zombi' arriba aquest diumenge al Cicle de Cinema en família. La pel·lícula és la segona entrega de les aventures de Dixie que va arribar als cinemes al 2011 amb 'Papá, soy una zombi'. El film es projectarà en català al cinema Cinesa a les dotze del migdia i l'entrada costa quatre euros.



El programador del cicle, Àngel Comas, ha destacat que la primera entrega va tenir molt d'èxit i que es tracta d'una pel·lícula original amb molt sentit de l'humor.

Àngel Comas

Es tracta de la segona part de 'Papá soy una zombi'. És una pel·lícula espanyola que, tot i que no està recomanada als menors de set anys, és molt divertida i plena d'humor.


La pel·lícula de Ricardo Ramón i Joan Espinach nominada al Goya al millor film d'animació narra les aventures de Dixie, que aconsegueix encaixar a poc a poc a la seva escola, però els seus amics zombies tornen per avisar-la que la malvada bruixa Nigreda vol iniciar una rebel·lió entre els morts vivents i els humans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.