Izah presenta el seu 'Mindland' a Barcelona i Banyoles


Temes relacionats

Izah i RCA Flacos estrenen nou videoclip (31/des/14)

Izah i Urban Lights cantaran per l'escolarització infantil a Santo Domingo (26/nov/14)


  • Comparteix:

L'artista santcugatenca als estudis de Cugat.cat

L'artista santcugatenca als estudis de Cugat.cat

L'artista santcugatenca Izah presenta el seu darrer EP 'Mindland' amb un doble concert aquest dimecres a la sala Jamboree de Barcelona, on interpretarà peces com 'Boy', 'Give Me The Mic' i 'Stronger Than That'. La cantant també actuarà dissabte a l'Auditori Ateneu de Banyoles.



Izah puja aquest dimecres i dissabte als escenaris per presentar el seu darrer treball, 'Mindland', i avançar algunes de les peces que formaran part del seu nou treball, previst per a aquesta primavera. La cantant oferirà dues sessions aquest dimecres a la sala Jamboree de Barcelona, a les vuit del vespre i a les deu de la nit. Els productors vallesans RCA Flacos l'acompanyaran dalt de l'escenari.

La cantant també actuarà aquest dissabte a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles. En aquest cas, estarà acompanyada dels membres del grup Astrocats. L'actuació tindrà lloc a les nou del vespre. Les entrades per als dos concerts ja estan a la venda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.