El grup santcugatenc 'Shitting Milks' grava a Girona el seu primer disc


  • Comparteix:

Els 'Shitting Milks' van guanyar l'últim concurs 'Sona 9'

Els 'Shitting Milks' van guanyar l'últim concurs 'Sona 9'

El grup santcugatenc 'Shitting Milks', guanyador de l'última edició del concurs 'Sona 9', començarà a gravar el seu primer disc a Girona el proper 26 d'abril. El treball, que comptarà amb la producció de l'exguitarrista de 'Ja t'ho diré', Titi, sortirà a la venda previsiblement a finals de setembre.

El primer disc dels santcugatencs, que encara no té títol, es gravarà als estudis Sonats de Girona entre el 26 d'abril i la primera setmana de maig. Seran dues setmanes de treball intens sota la direcció de 'Titi', el que va ser guitarrista del grup de rock català 'Ja t'ho diré'. El repertori del disc estarà format, majoritàriament, per temes composats expressament per la gravació, tot i que també s'inclouran cançons de la maqueta amb la qual el grup es va presentar al concurs 'Sona 9'. Ho explica el bateria de 'Shitting Milks', Xavi Grau.

Xavi Grau

La majoria són temes propis, nous, que la gent no coneix encara. Però també hi haurà alguns de la maqueta.


La preparació del seu primer disc ha intensificat l'activitat dels 'Shitting Milks' en els darrers quatre mesos. Des que van guanyar el concurs 'Sona 9', el passat novembre, no han parat d'assajar i de preparar el treball discogràfic. Xavi Grau.

Xavi Grau

Estem estressats però molt il·lusionats. Des que tenim data de gravació, assagem cada dia i ens hem posat les piles per preparar el disc.


El primer disc dels 'Shitting Milks' sortirà a la venda, previsiblement, el proper mes de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.