El Festival Boca Grossa obre el període d'inscripcions


Temes relacionats

Manel Barnils: 'El nou concurs musical de bandes es diu Boca Grossa Sant Cugat' (24/des/14)


  • Comparteix:

Cartell promocional / Foto: Festival Boca Grossa

Cartell promocional / Foto: Festival Boca Grossa

El Festival Boca Grossa, que se celebrarà a Sant Cugat del 6 de febrer al 5 de juny amb diversos concerts, ha obert el període d'inscripcions fins al 23 de gener. El concurs, organitzat per The Wall Records i la Sala Stage Teatre, convida 20 bandes de Sant Cugat i la resta del Vallès a participar-hi. El guanyador podrà enregistrar un EP, participarà a un festival musical, protagonitzarà un concert a la Sala Apolo i gaudirà d'hores d'assaig a The Wall Records.

Aquest certamen està obert a totes les bandes de la comarca de qualsevol estil, que componguin temes propis i tinguin un màxim d'un àlbum editat. Per participar-hi, els grups interessats tenen fins al 23 de gener per enviar les seves dades, inclòs el so d'una de les seves cançons, al correu bocagrossasantcugat@gmail.com.

Els missatges rebuts es penjaran a la pàgina de Facebook i se seleccionaran 20 bandes. Les 10 que obtinguin més 'likes' passaran el tall automàticament, mentre que el jurat de l'organització, format per membres de la Sala Stage Teatre, The Wall Records i diversos músics, en seleccionarà 10 més. El representant de The Wall Records, Manel Barnils, ha explicat que la intenció d'aquest festival és donar veu a les bandes joves i reivindicatives.

Manel Barnils

Creiem que els músics tenim molt a dir. Aquestes bandes tenen un discurs i també són més divertides.


Els 20 guanyadors passaran a la fase eliminatòria, que tindrà lloc del 6 de febrer al 8 de maig. En aquest període tindran lloc quatre concerts, on cinc grups pujaran a l'escenari per tocar els temes, que no poden ser d'altres bandes, a la mateixa Sala Stage Teatre. Igual que a la fase de selecció, el públic assistent podrà votar un dels grups que passaran a la fase final, mentre que l'altre sortirà de la decisió del jurat.

El concert definitiu arribarà a la sala santcugatenca el 6 de juny, on les vuit bandes finalistes se sotmetran al veredicte del públic i del jurat després d'haver exhibit les seves habilitats. A banda del guanyador, el Festival Boca Grossa també premiarà el grup que quedi en segona posició amb la gravació d'un senzill a The Wall Records, la participació a un festival, diverses hores d'assaig i la presentació a la Sala Apolo de Barcelona. Aquest últim premi també el rebrà la banda que quedi en tercera posició, a banda de les hores d'assaig. Els grups finalistes també podran assajar algunes estones a The Wall Records.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.