Sílvia Pérez i Raül Fernández arriben al Teatre-Auditori amb entrades exhaurides


  • Comparteix:

Sílvia Pérez i Raül Fernandez arriben al Teatre-Auditori / Foto: Teatre-Auditori

Sílvia Pérez i Raül Fernandez arriben al Teatre-Auditori / Foto: Teatre-Auditori

Els músics Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández Miró arriben aquest dissabte a un Teatre-Auditori amb les entrades exhaurides pel concert on presenten el seu últim treball, 'Granada'. L'actuació començarà a les nou de la nit i, igual que al disc, els artistes només utilitzaran les seves veus i guitarres.

Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández van començar la seva unió musical interpretant temes d'artistes com Fito Páez, Maria del Mar Bonet, Édith Piaf i Enrique Morente. Anys després van decidir gravar alguns dels temes, que ara conformen el disc 'Granada', únicament a través de la veu i la guitarra. D'aquesta manera, el duet va adaptar les cançons d'altres al seu registre per fer-se-les seves.

La cantant va partir del jazz per passar pel flamenc de Las Migas i el fado creant el seu propi estil i Fernández va debutar com a músic 'indie' i productor. La parella mostrarà al Teatre-Auditori la seva connexió i la intensitat emocional que els caracteritza.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.