El Grup de Teatre Espiral crea un planter de joves per garantir el seu futur


  • Comparteix:

El Grup de Teatre Espiral Creixent s'ha format aquest dijous

El Grup de Teatre Espiral Creixent s'ha format aquest dijous

El Grup de Teatre Espiral ha estrenat la seva secció Creixent aquest dijous al Casal de Cultura de Valldoreix, coincidint amb els 25 anys de l'entitat. La iniciativa està adreçada a nois i noies de set a 12 anys i té l'objectiu d'acostar el teatre als més petits per constituir un planter que continuï amb el quart de segle de feina feta per aquesta associació.

El nou grup de teatre de la ciutat adreçat als més petits ha nascut aquest dijous amb cinc alumnes. L'equip es reunirà cada dijous a la tarda per aprendre les tècniques teatrals i preparar una obra de teatre que probablement serà 'El caçador de llebres'. Pel Grup de Teatre Espiral, aquesta és una manera de celebrar els 25 anys i crear una escola de joves.

La directora de la iniciativa, Trini Escrihuela, ha manifestat que l'objectiu de la iniciativa és ensenyar els nens a parlar, expressar els seus sentiments i preparar una obra des del seu inici.

Trini Escrihuela

Volem que aprenguin a parlar i a escoltar-se per poder expandir la seva creativitat.


L'organització ha fet una valoració positiva de la primera jornada i ha animat a més alumnes a assistir a les classes. El grup es tancarà en les properes dues setmanes i cada jornada es dedicarà a un taller de lectura, assajos i preparació d'una obra a través de la caracterització, el vestuari, el ritme i el decorat. El repte és crear una obra més complexa de cara al curs vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.