Teatre Espiral celebra el quart de segle amb una programació especial


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'alguns dels membres del Grup de Teatre Espiral / Foto: Teatre Espiral

Imatge d'arxiu d'alguns dels membres del Grup de Teatre Espiral / Foto: Teatre Espiral

La programació continuada del 2015 del Grup de Teatre Espiral de Valldoreix arrencarà l'1 de febrer amb l'obra 'El verí del teatre', de Rodolf Sirera. La companyia teatral representarà un total de cinc obres des del febrer fins al juny, entre les quals hi ha 'La casa de Bernarda Alba' de Federico García Lorca i 'El dret a escollir' de Brian Clark. La nova programació coincideix amb el 25è aniversari de l'entitat.

La primera obra de la programació, que tindrà lloc a les set de la tarda al Casal de Cultura de Valldoreix, també servirà per donar el tret de sortida als actes de celebració del 25è aniversari de l'entitat. La directora de la companyia, Trini Escrihuela, ha explicat a Cugat.cat que durant el cicle de programació d'enguany es tornaran a fer obres que ja s'han representat, però també n'incorporaran algunes de noves.

Trini Escrihuela

Aquest any fem el 25è aniversari del grup. Ho volem celebrar fent moltes de les obres que hem fet al llarg d'aquest temps i altres fetes per companys.


La programació continuarà l'1 de març amb 'El dret d'escollir' de Brian Clark, el 5 d'abril amb 'Fes de Federico per mi' de Sam Boardman-Jacobs i el 7 de juny amb 'La casa de Bernarda Alba' de Federico García Lorca. La companyia de teatre encara no ha decidit l'obra que representarà el 3 de maig, tot i que Escrihuela ha avançat que estarà protagonitzada per grups locals.

Totes les obres tindran lloc al Casal de Cultura de Valldoreix a les set de la tarda. El preu de l'entrada és de sis euros, tot i que els joves i la gent gran podran gaudir d'un descompte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.