Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández Miró emocionen Sant Cugat amb 'granada'


  • Comparteix:

Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández Cruz han mostrat una gran complicitat i sintonia durant tot el concert

Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández Cruz han mostrat una gran complicitat i sintonia durant tot el concert

La veu expressiva de Sílvia Pérez Cruz i la guitarra del seu músic i productor Raül Fernández Miró han deixat impactats aquest dissabte els espectadors del Teatre-Auditori amb el concert 'granada'. Una escenografia mil·limetrada ha servit per donar tot el pes a la veu i la guitarra d'aquesta parella artística que a l'hora de versionar no entén de límits.



Un vestit vermell, els mínims elements indispensables dalt l'escenari - dues cadires, guitarres, instruments de percussió - i tot acompanyat d'una llum tènue per aportar senzillesa i solemnitat. Amb tot això ha tingut prou el duet format per Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández Miró per atraure durant dues hores el públic del Teatre-Auditori.

La parella artística ha creat una barreja explosiva d'emoció i sentiments inabastables, amb un concert profund que té tot un llenguatge propi. Tot i portar molts anys treballant plegats, 'granada' és el primer disc que Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández Miró han signat conjuntament, un treball que té cançons dolces i dures per donar sentit al títol del disc 'granada', tal com ha explicat la cantant durant el concert.

Sílvia Pérez Cruz

Segons la cançó estem dolços o ens surt una part més explosiva. Per això hem volgut donar el títol de granada al disc, perquè tant pot ser una fruita com una bomba de mà.


El resultat és un directe emotiu, preciós, que demostra que la cantant de Palafrugell i el seu músic i productor són capaços de versionar qualsevol tema, sigui d'Albert Pla, d'Edith Piaf, d'Enrique Morente, de Lluís Llach, de Violeta Parra, Leonard Cohen i fins i tot d'Amy Winehouse i de Beyoncé. Un repertori que pot semblar estrany i contradictori, però que agafa tot el sentit amb aquest duet tal com ha explicat la mateixa cantant.

Sílvia Pérez Cruz

Són cançons d'estils molt diferents, però totes estan connectades amb l'emoció i les podem portar al nostre món.


La parella artística seguirà portant la seva 'granada' per totes les ciutats catalanes que encara no ha trepitjat, com Mataró i Lleida, però també marxaran a Madrid i França per enamorar els espectadors que fa temps que es van rendir a la cantant de l'Empordà i a un músic i productor que tampoc no entén de límits musicals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.