El Ball de Gitanes creix fins a les 248 persones


Temes relacionats

Últims dies per inscriure's al Ball de Gitanes (12/gen/15)

La Comissió de Carnaval espera tancar l'acord amb l'Ajuntament aquesta setmana (12/gen/15)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Ball de Gitanes

Imatge d'arxiu del Ball de Gitanes

El Ball de Gitanes suma enguany 248 persones en 31 quadres, un més que l'any passat. El ball repetirà format i arrencarà com l'edició anterior del Carnaval amb quatre cercaviles que s'aplegaran per esmorzar i entrar junts a la plaça d'Octavià.

El Ball de Gitanes s'ha convertit en un dels plats forts del Carnaval. Exemple d'això és que les inscripcions no han deixat de créixer any rere any i, enguany, aplegaran dissabte 14 de febrer 248 balladors a la plaça d'Octavià.

La membre de la Comissió de Carnaval Esther Madrona ha assegurat que això demostra que la gent té ganes de participar al Ball de Gitanes.

Esther Madrona

El primer any, tot i ser pocs, ja era un èxit. Cada any creixem i estem molt contents.


Per poder coordinar tots els balladors, estan previstos dos assajos especials al pavelló, que seran el 2 i el 4 de febrer. Els assajos del 9 i de l'11 es faran a la plaça d'Octavià. Tot i així, Madrona ha reclamat de nou un espai polivalent per poder encabir les activitats de les entitats locals.

Esther Madrona

La nostra demanda és tenir una sala polivalent. Si això no passa, que ens puguin reubicar en un espai que no afecti l'activitat dels altres.


D'altra banda, ja han arrencat també els assajos del Ball de Gitanetes, la versió del Ball de Gitanes orientada a nens de primària. De moment, participen més d'una vintena de parelles infantils i el 7 de febrer està previst un assaig especial a la plaça d'Octavià. El Ball de Gitanetes tindrà lloc el diumenge 15 de febrer dins el Carnaval Infantil.

La Comissió de Carnaval manté les negociacions amb l'Ajuntament per tancar la programació d'enguany, que està pendent, entre d'altres, de tancar un acord sobre el Ball de nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.