La Quarta Nit de l'Art arriba carregada de novetats i propostes per al gran públic


  • Comparteix:

Jordi Batlle ha explicat els últims detalls de la vetllada

Jordi Batlle ha explicat els últims detalls de la vetllada

Un fons artístic creat per totes les galeries, un homenatge a Joan Brossa i la possibilitat de fer visites guiades als espais d'art són les principals novetats de la quarta edició de la Nit de l'Art, prevista per al 29 de maig. Aquesta iniciativa de l'Associació de Galeries de Sant Cugat oferirà també aquest any els ja tradicionals concerts al carrer i les exposicions a diferents aparadors de comerços de la ciutat.

La present edició de la Nit de l'Art amplia el seu horari, de sis de la tarda a una de la matinada, i porta per lema 'Sant Cugat, la galeria més gran'. Entre les principals novetats, destaca la unió dels fons artístics de tots els espais d'art per crear una gran galeria virtual que permeti al públic escollir peces de tots aquests espais.

Una altra proposta destacada d'aquesta edició és un homenatge a Joan Brossa a través de diferents espectacles de màgia. El fotògraf Pere Formiguera, nova Musa de la Nit de l'Art, exposarà part de la seva obra en una sèrie de banderoles de carrer que delimitaran l'itinerari de les galeries de la ciutat.

El president d'Espais d'Art, Jordi Batlle, considera que l'elecció de Formiguera manifesta la intenció de La Nit de l'Art d'obrir-se a tot tipus de disciplines:

Jordi Batlle

Aparentment sembla que només ens dediquem a la pintura


Batlle ha comentat que tenen la intenció de celebrar el relleu de les Muses de l'Art, entre Pere Formiguera i Joan Grau-Garriga, al claustre del monestir amb l'actuació d'alguna escola de música de la ciutat.

Fent una mica de balanç, Batlle ha dit que ens aquests tres anys han acomplert l'objectiu d'apropar l'art a tot tipus de públic:

Jordi Batlle

Amb aquesta iniciativa tothom té la possibilitat d'explorar molts camps artístics


També cal destacar la possibilitat de conèixer encara més de prop les diferents sales d'art a partir de visites guiades per a grups. Sota el títol 'Descobrir la galeria, descobrir una obra d'art', aquestes visites permetran recórrer tots els espais d'art i conèixer una obra destacada en cada uin d'ells.

La Nit de l'Art, que aquest any ha estat coordinada pel director de la revista Bonart, Ricard Planas, compta també amb el recolzament dels comerços locals, que exposaran part de les obres als seus aparadors.

Els responsables d'aquesta iniciativa han anunciat que en els propers dies donaran a conèixer alguns detalls que faran encara més atractiva la quarta Nit de l'Art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.