'Només per a uns quants?' arriba avui al Teatre-Auditori amb entrades exhaurides


  • Comparteix:

Els integrants de Simfonova representen passatges d'òpera que trobem en el dia a dia / Foto: Simfonova

Els integrants de Simfonova representen passatges d'òpera que trobem en el dia a dia / Foto: Simfonova

'Només per a uns quants?', l'espectacle impulsat pel periodista i comunicador Marcel Gorgori, arriba al Teatre-Auditori aquest divendres, amb entrades exhaurides, a les nou del vespre. El concert té la intenció de crear i presentar espectacles d'òpera i música simfònica tant per a amants del gènere com per als interessats a conèixer altres estils.

El concert 'Només per a uns quants?' vol constatar que no és cert que l'òpera sigui un gènere selectiu, sinó que forma part del dia a dia de totes les persones.

A la televisió, al cinema, al futbol, a la feina, als espais públics, l'òpera és present a tot arreu, defensen els artífexs de l'espectacle. En el concert dirigit per Daniel Antolí es representaran passatges de 'Carmen', 'La Traviata' i 'La Bohème', entre d'altres.

Simfonova és una iniciativa de recent creació que té per objectiu la creació d'espectacles d'òpera i de música simfònica d'alta qualitat, però integrant procediments comunicatius innovadors, i encara inèdits al nostre país en aquesta mena de concerts, que garanteixen l'interès, tant del públic aficionat, com del neòfit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.