'Casablanca' dóna avui el tret de sortida al nou Cicle de Cinema Clàssic


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

La 2a edició del Cicle de Cinema Clàssic comença aquest dilluns amb el film 'Casablanca' de Michael Curtiz, que ofereix en versió original a les vuit del vespre i amb entrada de quatre euros. El drama, situat a la ciutat marroquina de Casablanca durant la Segona Guerra Mundial, té com a protagonista Rick Blaine, un lluitador antifeixista, que ha d'escollir entre el seu amor per Ilsa i la necessitat de fer el que és just, tot ajudant el marit d'aquesta.

'Casablanca', filmada el 1942, narra un drama romàntic que té lloc a la ciutat marroquina en l'època en què estava sota el control del govern de Vichy. Basada en l'obra teatral 'Everybody comes to Rick's' de Murray Burnett i Joan Alsion, el film està protagonitzat per Humphrey Bogart i Ingrid Bergman.

Guanyadora de tres premis Òscar, al llarg de la pel·lícula es mostra el conflicte intern del protagonista entre l'amor i arriscar tot el que té. Tot plegat per decidir si és capaç d'oblidar el passat i ajudar la seva estimada a fugir amb el seu marit, un dels líders de la resistència.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.