El Siglo proposa un diumenge d'art i doble ració de música


  • Comparteix:

Fragment d'una obra de la mostra / Foto: El Siglo

Fragment d'una obra de la mostra / Foto: El Siglo

'Unknown project' és la mostra que La Puntual inaugura aquest diumenge, a dos quarts d'una del migdia, dins la programació d'El Siglo. L'exposició, de Xavi Rodríguez Martín, complementa una jornada marcada pels concerts d'Irish Corner, a les dotze, i d'Ana Cristina Werring, a dos quarts d'una del migdia.

La Puntual continua difonent l'obra d'artistes i ara és el torn de Xavi Rodríguez Martín, que exhibirà les seves fotografies fins al 8 de febrer. Dins la programació 'Ciclo del Siglo', l'artista presenta 'Unknown project', on juga amb 'les lleis de la ciència-ficció, partint d'imatges cinematogràfiques'.

A la mateixa hora de la inauguració, a dos quarts d'una del migdia, una habitual dels concerts-vermuts d'El Siglo farà acte de presència. Ana Cristina Werring tornarà amb els seus clàssics de la cançó francesa.

A les dotze, Irish Corner presenta la seva música de carrer als patis del Mercatic. El grup de folk s'inspira en la música irlandesa amb influències d'Euskadi, Andalusia i Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.