Les seccions de La Unió inicien programació als seus nous espais


Temes relacionats

L'edifici de La Unió es prepara per tancar portes i reubicar activitats durant el 2015 ( 9/gen/15)

La nova Unió Santcugatenca serà una realitat a finals de 2017 (18/set/14)

La Unió es posarà al dia amb una rehabilitació integral (25/jul/14)


  • Comparteix:

Actors de Fila Zero en una de les seves interpretacions

Actors de Fila Zero en una de les seves interpretacions

Les seccions de La Unió reubicades al Casal Torreblanca i al Casal de Mira-sol proposen sis activitats de ball i teatre en les properes setmanes. Els Balls de Diumenge organitzen quatre actuacions amb Melody, Terra Mar, Pere Rico i Joan Siqués. El taller de teatre Sílvia Servan ofereix dues mostres de teatre i Fila Zero representarà l'obra 'Qualsevol dimecres'. La Unió i l'Ajuntament tancaran en els propers dies un acord per reubicar en un nou local el grup Mediterrània, Bastoners i el grup d'adults del taller de teatre Sílvia Servan, les últimes seccions que falten per abandonar l'antiga seu del teatre, que serà rehabilitat a partir de setembre.

La programació inclou:

- Mostra del Taller de Teatre Sílvia Servan al Casal de Mira-sol: Dissabte 31 de gener, a les nou del vespre, i diumenge, 1 de febrer, a dos quarts d'onze del matí, a la una del migdia, a les cinc de la tarda i a les set del vespre.

- Balls de Diumenge al Casal de Torreblanca: Els diumenges 1, 8, 15 i 22 de febrer a dos quarts de set de la tarda. Amb l'actuació musical de Melody, Terra Mar, Pere Rico i Joan Siqués. Les entrades tenen un preu de 10 euros per a parelles sòcies i 15 euros per a parelles no sòcies.

- 'Qualsevol dimecres' amb la companyia de teatre Fila Zero al Casal de Mira-sol: El dissabte 21 de març a les nou del vespre i diumenge 21 de març a les set del vespre. Dirigida per Pere Royo i amb la interpretació de Sandra Inglés, Carlos Sánchez, Tina Labrador i Ferran de Juan.

Aquestes activitats estan organitzades per algunes de les seccions de La Unió que ja han abandonat l'antiga seu del teatre i s'han reubicat temporalment en espais alternatius, facilitats per l'Ajuntament fins que s'acabin les obres de remodelació del teatre.

El vocal de La Unió Roger Casadellà celebra que aquestes seccions hagin pogut mantenir la seva activitat.

Roger Casadellà

És interessant veure com totes aquestes seccions fan propostes. Estem contents que, tot i les dificultats d'espai que tenim, puguin seguir oferint propostes.


El grup infantil del Taller de Teatre Sílvia Servan, l'Esplai Pica-Roca i els Balls de Diumenge s'han instal·lat al Casal de Torreblanca. La Coral de La Unió assaja al Xalet Negre, els Boixets fan les activitats a la Casa de Cultura i Fila Zero s'ha ubicat al Casal de Mira-sol.

El tancament de portes de La Unió, en les properes setmanes

Pels volts de febrer, aproximadament, de la façana de La Unió Santcugatenca penjarà una pancarta que anunciarà el tancament físic de l'espai a causa de la futura remodelació. L'entitat deixarà buit l'edifici per només encabir-hi la secretaria i, temporalment, els assajos de Bastoners i el Grup Mediterrània, que també es traslladaran a un nou espai que facilitarà l'Ajuntament, tal com avança Casadellà.

Roger Casadellà

De mica en mica les seccions estem sortint de La Unió. El tancament definitiu serà quan les seccions que queden tronin un espai on fer la seva activitat.


La rehabilitació implica una reforma integral per posar al dia les instal·lacions, crear dues sales polivalents, aules diverses, zona d'administració i cafeteria, entre d'altres.

El pressupost base de licitació és d'uns 250.000 euros sense IVA, que formen part de l'aportació de més d'1,3 milions d'euros que el conveni amb el consistori preveu que aporti a La Unió. El 15 de desembre finalitzava el termini per presentar projectes per a la remodelació de l'espai, després que el ple aprovés el concurs públic. 34 despatxos d'arquitectura s'han presentat al concurs, segons l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.