El Grup Mediterrània farà una festa pels 20 anys a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Una de les actuacions del Grup Mediterrània

Una de les actuacions del Grup Mediterrània

La plaça d'Octavià serà el 21 de març l'escenari de la festa que el Grup Mediterrània de La Unió celebrarà amb motiu dels seus 20 anys. Amb aquest espectacle, l'entitat enceta un any de propostes que giraran al voltant d'aquesta efemèride. El grup té previst un calendari d'actuacions que el portarà a Barcelona, Cerdanyola i Sant Cugat.

El grup de ball tradicional de La Unió ha escollit la plaça del Monestir per celebrar amb la ciutadania les seves dues dècades de vida.

Un any, aquest 2015, en què l'entitat vol imprimir un segell especial a totes les seves propostes en el marc del vintè aniversari. Entre elles, la seva participació en la programació a l'Espai d'Arts Escèniques Amateurs de Catalunya (Espai A). Un altre pla és la gira pel país del primer espectacle de creació pròpia del grup, 'Quadrigènia', presentat a la Festa Major passada.

A més, l'escola de dansa del grup dirà la seva a la celebració de Santa Eulàlia a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, el 8 de febrer, i participarà a la Trobada d'Esbarts Catalans, que es farà a la nostra ciutat el 18 d'abril. El grup també desfilarà per Cerdanyola el 30 de maig.

Tampoc no faltarà la presència de la formació al final de curs de l'escola de dansa i a la propera Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.