Deu veus femenines cantaran al Teatre-Auditori contra la violència masclista


  • Comparteix:

La Porta dels Somnis s'acomiadarà dels escenaris amb la festa Acustik

La Porta dels Somnis s'acomiadarà dels escenaris amb la festa Acustik

Deu formacions femenines actuaran al Teatre-Auditori per recaptar fons contra la violència masclista amb la festa Acustik, que tindrà lloc el 22 de febrer a les set del vespre. Es tracta d'una iniciativa organitzada pel programa Acustik de 'La Vanguardia' que, d'aquesta manera, vol celebrar el seu cinquè aniversari. Izah, Joana Serrat i Judit Neddermann són algunes de les artistes que hi participaran.

La festa Acustik neix amb l'objectiu d'unificar les veus femenines del panorama musical català per una causa solidària. Així, la cita inclou les actuacions de Lídia Guevara, Cantabile, Marta Aguilera, The Mamzelles i Victòria Riba. També hi seran Izah, Joana Serrat, Judit Neddermann, Marion Harper i La Porta dels Somnis. Precisament, aquesta darrera formació s'acomiadarà dels escenaris amb l'actuació a la festa Acustik.

El responsable de la iniciativa, Albert Domènech, ha explicat que han buscat veus molt diferents per aconseguir un concert eclèctic en què el públic pugui fer un tastet de cada artista.

Albert Domènech

Sobretot hem buscat diferents gèneres musicals per aconseguir un concert eclèctic. Vam temptejar diverses opcions i han quedat aquests deu noms.


Les entrades per al concert tenen un preu de cinc euros, que es destinaran a la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere. La festa Acustik és la segona parada d'una gira que el programa de 'La Vanguardia' va començar l'any passat a Figueres per celebrar el seu cinquè aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.