Dröpools supera els 1.000 euros que demana a Verkami


  • Comparteix:

Dröpools ofereix concerts intensos i divertits

Dröpools ofereix concerts intensos i divertits

Els grup santcugatenc de punkrock Dröpools ha superat els 1.000 euros que demana a la plataforma de micromecenatge Verkami. Quan falta una setmana perquè finalitzi el termini per fer aportacions, Dröpools han rebut 39 donacions d'entre 10 i 100 euros per enregistrar i editar el seu tercer disc i gravar un videoclip.

A mitjans de març, el grup gravarà a Tarragona la seva tercera referència, després dels discs 'Oi! Casolà' (2012) i 'Per sopar...carn!' (2013). Els diners recaptats a Verkami serviran per pagar la gravació, la mescla i la masterizatació del disc, l'edició física en CD, un videoclip i el marxandatge del grup.

L'àlbum es publicarà a l'abril i el videoclip es presentarà al maig. El nou treball dels Dröpools inclou noves cançons com 'L'hora del Papus', 'Morts vivents', 'Extraterrestres' i 'Jordi el guapo'.

Durant una setmana, encara es poden fer aportacions al Verkami del grup.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.