Cap de setmana teatral a Mira-sol amb els Tallers de Sílvia Servan


Temes relacionats

Les seccions de La Unió inicien programació als seus nous espais (22/gen/15)


  • Comparteix:

L'escola Tallers de Teatre Sílvia Servan celebra la seva fi de semestre amb una mostra de teatre

L'escola Tallers de Teatre Sílvia Servan celebra la seva fi de semestre amb una mostra de teatre

Els 16 grups de l'escola Tallers de Teatre Sílvia Servan de La Unió pugen a l'escenari del Casal de Mira-sol aquest dissabte i diumenge per mostrar els resultats de l'últim semestre d'aquest curs. La mostra de teatre arrenca aquest dissabte amb una funció a les set del vespre i segueix aquest diumenge amb quatre funcions a dos quarts d'onze del matí, a la una, a les cinc i a les set de la tarda.

Mostrar al públic el que s'ha après en tot un semestre és l'objectiu d'aquesta mostra de teatre. En funcions de 20 minuts, cada grup interpreta una obra de diferents disciplines escèniques.

Un dels professors de l'escola Tallers de Teatre Sílvia Servan, Roger Casadellà, ha explicat a Cugat.cat que el que es busca per sobre de tot és experimentar i provar coses que en obres de teatre convencional no fan.

Roger Casadellà

Li diem taller i no escola perquè volem donar prioritat a l'experimentació. A la mostra, el que fem és ensenyar el treball fet a través de coses que hem provat.


La mostra comença aquest dissabte amb l'actuació de quatre grups dels joves més grans (fins a 17 anys). Aquest diumenge serà el torn dels altres, que actuaran des de dos quarts d'onze fins a gairebé les nou de la nit. Segons Casadellà, les actuacions variaran des del teatre més clàssic fins al mim, passant pel cant i altres disciplines.

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan estrenen nou emplaçament al Casal de Mira-sol, després de deixar de forma temporal La Unió, a causa de les futures obres de remodelació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.