L'Orquesta Plateria s'acomiada dels escenaris amb parada al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'Orquestra Plateria actua aquest dissabte al Teatre-Auditori

L'Orquestra Plateria actua aquest dissabte al Teatre-Auditori

La gira de comiat de l'Orquestra Plateria arriba aquest dissabte al Teatre-Auditori. Amb més de 40 anys d'història, el grup es retira dels escenaris repassant les seves cançons més populars com 'Pedro Navaja', 'Ligia Elena', 'L'home dibuixat', 'Corazón loco' i 'La rumba de Barcelona', entre d'altres. Les entrades tenen un preu de 26 euros i l'espectacle començarà a les nou de la nit.

L'Orquestra Plateria celebra el comiat dels escenaris amb una gira que fa parada aquest dissabte a les nou de la nit al Teatre-Auditori. Després d'haver passat per Barcelona, Manresa i Vic, l'orquestra arriba a la ciutat, on oferirà un repertori d'alguns dels seus èxits més coneguts.

La Plateria va néixer el 1974 i en les darreres quatre dècades ha aconseguit un disc d'or i una difusió més enllà de les fronteres catalanes. Cançons com 'Pedro Navaja', 'La Rumba de Barcelona' i 'L'home dibuixat', habituals a les festes majors de les darreres dècades, seran precisament el repertori que s'escoltarà aquest dissabte al Teatre-Auditori, amb una escenografia especial per a l'ocasió.

Abans del concert, a partir de les set del vespre, al vestíbul de l'equipament municipal, s'hi podrà veure una exposició retrospectiva amb les millors imatges, cartells i discos de l'Orquestra Plateria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.