Tres pel·lícules omplen les cartelleres de cinema de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell oficial de la pel·lícula 'Annie'

Cartell oficial de la pel·lícula 'Annie'

'Annie' i 'Las ovejas no pierden el tren' són les principals estrenes de la setmana a les cartelleres de Sant Cugat. Els films es podran veure tant a Cinesa, en català i en versió original subtitulada, com a Yelmo, doblada al castellà. Aquest cinema també estrena, a més, 'Project Almanac'.

'Annie'
La tercera adaptació de la comèdia dramàtica musical 'Annie' narra la història d'una nena òrfena del barri de Harlem a Nova York que veu com la seva vida canvia per complet quan un dels empresaris més importants de la ciutat i candidat a alcalde acull l'Annie per fer més favorable la campanya electoral. Les projeccions de les quatre i les sis de la tarda seran doblades al català, mentre que la de les vuit del vespre és en versió original subtitulada.



'Las ovejas no pierden el tren'
Luisa i Alberto són una parella que van a viure al camp, però aquesta nova vida comença a mostrar la seva cara menys amable. Tot i que la parella no està en el seu millor moment vol un segon fill. Acompanyat del que passa als germans de la parrella es coneix la història del germà de l'Alberto, un periodista de 45 anys que surt amb una jove a qui ell veu com la seva salvació, i de Sara, la germana de Luisa, que després de no tenir sort amb els homes troba Paco, un periodista esportiu disposat a casar-se amb ella.



'Project Almanac'
Un grup de joves embarca en una aventura quan descobreixen uns plans secrets per construir una màquina del temps, amb la qual faran front als seus problemes personals i faran coses que d'una altra manera mai no haguessin aconseguit, com guanyar la loteria.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.