El Mercantic s'omple avui de música, antiguitats i gastronomia


  • Comparteix:

Irish Corner és una formació que combina música tradicional irlandesa i d'altres estils / Foto: El Siglo

Irish Corner és una formació que combina música tradicional irlandesa i d'altres estils / Foto: El Siglo

El Vintage Fest continua aquest diumenge amb el conjunt Folk Irish Corner, que combinant música tradicional irlandesa amb altres estils portarà música als patis del Mercantic a les dotze del migdia. A més, el trio Quartetto de tres acompanyarà el vermut d'El Siglo a dos quarts d'una. Casa Amparito torna a obrir les seves portes amb les tradicionals paelles.

Música de carrer
Irish Corner, un conjunt folk inspirat principalment en la música tradicional irlandesa i punt de trobada entre diferents músics procedents d'Irlanda, el País Basc, Andalusia i Catalunya, actua amb entrada gratuïta als patis del Mercantic.

Concert Vermut
Els tres músics de Quartetto de tres, junt amb la participació del públic, fan néixer tota una gamma de colors musicals omplint l'espai de festa, vida i harmonia amb un espectacle de músiques d’arrel tradicional i d’arreu del món. L'entrada al concert, que té lloc a El Siglo, és gratuïta.

Vintage Fest
El Vintage Fest, on és possible adquirir una antiguitat, procedent de desembrossar cases, pisos i fàbriques, segueix aquest diumenge de nou del mati a tres de la tarda. A més, coincidint amb el festival, tornen les palles del Mercantic a Casa Amparito amb menú de 20 euros i menú infantil de 14 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.