Nou grups santcugatencs competiran al Festival Boca Grossa


Temes relacionats

El Festival Boca Grossa obre el període d'inscripcions (13/gen/15)


  • Comparteix:

El festival Boca Grossa se celebrarà a la sala Stage Teatre / Foto: Boca Grossa

El festival Boca Grossa se celebrarà a la sala Stage Teatre / Foto: Boca Grossa

Garlic, Dr. Cooper i Impossible to clean són algunes de les bandes locals que competiran al festival Bocagrossa Sant Cugat, que ja ha escollit les 20 bandes que competiran a la Sala Stage Teatre per optar a una de les vuit places de la final de juny. La primera de les quatre eliminatòries arrenca aquest divendres i les altres se celebren el 13 de març, 10 d'abril i 8 de maig.

Una vintena de bandes competiran al Festival Boca Grossa, que organitza The Wall Records i la Sala Stage Teatre. D'aquestes, 10 han estat escollides a través de la xarxa i 10 més per un jurat. Es tracta de formacions de Terrassa, Matadepera, Sabadell i Rubí, que competiran durant quatre mesos per aconseguir algun dels premis del festival. La competició s'organitza a través d'eliminatòries, cadascuna de les quals inclou les actuacions de cinc grups. Les eliminatòries arrenquen a les deu de la nit i tenen un cost de cinc euros amb una consumició.

El públic assistent podrà votar un dels grups que passaran a la fase final, mentre que l'altre sortirà de la decisió del jurat. Les votacions tindran lloc cap a les dues de la matinada i es faran a través de butlletes, que es distribuiran amb l'entrada. Sant Cugat serà present al festival amb nou bandes d'estils molt diversos: Garlic, Greeners, Stain of Madness, Impossible to clean, 6Teen i Emptie. Són formacions de rap, hip hop, dadà, punk rock, hard rock i pop, entre d'altres.

El concert definitiu arribarà a la sala santcugatenca el 6 de juny, on les vuit bandes finalistes se sotmetran al veredicte del públic i del jurat després d'haver exhibit les seves habilitats. A banda del guanyador, el Festival Boca Grossa també premiarà el grup que quedi en segona posició amb la gravació d'un senzill a The Wall Records, la participació a un festival, diverses hores d'assaig i la presentació a la Sala Apolo de Barcelona. Aquest últim premi també el rebrà la banda que quedi en tercera posició, a banda de les hores d'assaig. Els grups finalistes també podran assajar algunes estones a The Wall Records.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.