La Trobada de Hip Hop creix i es consolida com a activitat escolar


  • Comparteix:

La 2a trobada de Hip Hop ha aplegat més de 170 participants

La 2a trobada de Hip Hop ha aplegat més de 170 participants

La 2a Trobada de Hip Hop ha batut el rècord de participació respecte a l'any anterior. L'edició d'enguany ha aplegat aquest dissabte més de 170 alumnes de 2n a 6è de primaria de 10 escoles de la ciutat i de 1r i 2n de secundària del Grup Obert de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

Aquesta segona jornada de hip hop s'ha celebrat al Pav 3 de la Zona Esportiva Municipal (ZEM) de la Rambla del Celler. En aquest equipament, els estudiants han posat en pràctica tot allò que han après als seus centres durant el primer trimestre.

Es tracta d'una activitat inclosa en el programa d'esport en edat escolar que en aquesta 2a edició ha batut el rècord de participació, tant pel que fa a nois i noies, una vintena més, com en escoles participants. El coordinador d'Esport Escolar de l'OMET, Jordi Moncusí, ha explicat a Cugat.cat que el hip hop és ja una activitat consolidada a Sant Cugat.

Jordi Moncusí

El hip hop està consolidat a Sant Cugat. Cada any participen més escoles, com aquest any que s'ha unit el Joan Maragall i fa dos anys el Collserola i el Santa Isabel.


Els alumnes que participen en aquesta activitat repetiran experiència. Moncusí ha avançat que al març el Pavelló de Valldoreix acollirà una nova trobada, en aquest cas comarcal, amb la qual esperen superar la desena de grups. També està prevista una exhibició per a final de curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.