'Maiurta' recrea al Teatre-Auditori un univers propi encabit en una carpa de circ


  • Comparteix:

La companyia de circ Los Galindos ha recreat aquest cap de setmana al Teatre-Auditori un univers íntim i propi al qual han donat forma amb l'espectacle 'Maiurta'. Per transportar els espectadors a aquesta esfera, l'equipament ha encabit entre les parets de l'escenari la particular carpa de circ de Los Galindos. 'Maiurta' és un homenatge a les cultures ancestrals que juga amb la imaginació i amb l'humor infantil que agrada a grans i petits.

'Maiurta' proposa un viatge per la imaginació: un recorregut, que a través d'oficis artesanals, que és capaç de convertir la carpa 'iurta' en un món infinit de sensacions i experiències. Aquest és el segell que defineix Los Galindos i les seves més de dues dècades de trajectòria.

El Teatre-Auditori ha estat testimoni aquest cap de setmana amb quatre funcions d'aquest univers. El membre de Los Galindos i protagonista de 'Maiurta', Marcel Escolano, ha explicat que la proximitat amb l'espectador és un dels secrets d'aquest espai màgic.

Marcel Escolano

La gent entra a un petit circ i queda captivada. És lloc molt màgic i maco, tot és molt proper. La nostra manera de fer fa que estiguem a casa.


Amb 'Maiurta', Los Galindos han repetit a Sant Cugat, ja que aquesta companyia va portar a la plaça del Rei el seu espectacle 'cyr' durant el Nadal del 2013. De fet, esperen tornar aquest Nadal amb el seu darrer espectacle, estrenat a Terrassa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.