Els Geganters debuten a la Cursa de Gegants de Granollers


  • Comparteix:

El Joan i la Marieta, a Granollers / Foto: Geganters de Sant Cugat

El Joan i la Marieta, a Granollers / Foto: Geganters de Sant Cugat

Els Geganters de Sant Cugat han participat, per primera vegada, a la Cursa de Gegants de Granollers, que ha tingut lloc aquest dissabte. El Joan, la Marieta, la Salut i diversos membres de la colla han corregut en la iniciativa, que s'emmarca en la Mitja Marató de la ciutat vallesana.

Una vintena de colles d'arreu de Catalunya ha participat a la Cursa de Gegants de Granollers. Els gegants de Lliçà d'Amunt, els dels Blaus de Granollers i els gegants Sarandaca, també de Granollers, han estat els guanyadors de la competició. La colla de Sant Cugat hi ha participat per primera vegada, i l'experiència ha estat 'bona', segons el cap de colla, Ramon Bruguera.

Ramon Bruguera

Hi hem anat amb la idea de participar, més que de guanyar. Vam prioritzar la seguretat dels gegants, però l'experiència va ser bona.


La colla santcugatenca actua dissabte vinent a la Trobada de Gegantons de Santa Eulàlia, a Barcelona. Aquesta és una sortida adreçada als nens i nenes que, segons Bruguera, els agrada molt ja que es converteixen en els protagonistes principals de la colla. En el calendari d'enguany, els Geganters tenen programades unes 12 sortides, entre les quals hi ha una actuació a la Llagosta. A més, el 25 d'abril tindrà lloc a Sant Cugat la Cercavila d'Escoles. En paral·lel, el projecte per crear un nou gegantó segueix en marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.