Un 'late-show' ofereix un tastet de la nova programació del Teatre-Auditori


Temes relacionats

La nova programació del Teatre-Auditori porta 32 propostes per a tots els públics ( 1/des/14)

La primera coproducció d'Els Teatres Amics arribarà a Sant Cugat al març (29/oct/14)


  • Comparteix:

Moment del 'late-show' del Teatre-Auditori

Moment del 'late-show' del Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori ha ofert aquest dilluns un tastet dels 32 espectacles de la nova programació a través d'un 'late-show' que ha desgranat les propostes en teatre, música, òpera, dansa i màgia. Clàssics com 'Fedra' amb Emma Vilarasau, retorns com els de Sergio Dalma i Juan Tamariz, i propostes com les de Sol Picó són alguns dels ingredients del cartell del teatre municipal que s'obre aquest divendres amb 'L'orfe del clan dels Zhao'.



El 'late-show', presentat pels periodistes santcugatencs Marina Romero i Lluís Marquina, ha convertit l'escenari del Teatre-Auditori en un plató de televisió. Una intervenció de Joan Pera ha donat el tret de sortida al programa, que ha combinat fragments dels espectacles amb entrevistes als seus protagonistes. Tot plegat ha servit per mostrar l'ampli ventall de muntatges que passaran per l'equipament municipal. Amb aquesta cartellera, l'objectiu és oferir una programació eclèctica, tal com ha dit el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues.

Pep Tugues

És una programació eclèctica i variada, per a molts públics. Hi ha des de propostes per a nadons fins a òpera i musicals.


El programa ha inclòs l'actuació del mag Christian Cooker, un fragment de 'Carmen de Bizet' i un número del Circ Raluy, entre d'altres. L'actor Joan Pera i el director de 'Nadia', Carles Fernández, han subratllat la importància de portar els seus muntatges a Sant Cugat.

J. Pera / C. Fernández

Era obligat venir a Sant Cugat amb 'La extraña pareja'. És una gran comèdia, un clàssic. / Tot el que sigui compartir la història de la Nàdia amb el públic ha estat molt satisfactori. Estem encantats de venir.


A més, el programa ha projectat un vídeo amb declaracions de Sergio Dalma i un discurs de la cantant Noa.

La cartellera de febrer a maig

Com va avançar Cugat.cat, la nova programació del Teatre-Auditori inclou 32 propostes escèniques. Una vegada més, el teatre és un dels puntals de la nova programació de l'equipament. Clàssics com 'Fedra', interpretada per la santcugatenca Emma Vilarasau, es combinaran amb obres contemporànies com 'El crèdit', escrita per Jordi Galceran i amb el santcugantenc Jordi Bosch i Jordi Boixaderas. Per l'escenari del Teatre-Auditori també hi passarà 'Prendre partit', dirigida i protagonitzada per Josep Maria Pou, i 'Vilafranca, un dinar de Festa Major', la primera coproducció d'Els Teatres Amics. A més, es podrà veure 'Pensaments secrets', el debut de Lluís Soler com a director teatral, i el retorn de 'La extraña pareja', amb Joan Pera i Antonio Dechent.

En clau musical, l'Orquestra Platería passarà pel Teatre-Auditori per acomiadar-se després de 40 anys a dalt dels escenaris. El cantant sabadellenc Sergio Dalma celebrarà els seus 25 anys de carrera amb un concert, les entrades del qual ja estan exhaurides. A més, la cantant israeliana Noa visitarà l'equipament municipal per presentar el seu darrer àlbum, 'Love medicine'. En música clàssica, l'Orquestra de Sant Cugat portarà 'Carmen de Bizet' i l'Orquestra Simfònica Gran Teatre del Liceu interpretarà 'La cinquena/Egmont'. Els amants de l'òpera podran gaudir de 'L'italiana in Algeri' i 'Turandot'.

La dansa és present a la programació amb un espectacle de Sol Picó i, en clau internacional, una actuació del Ballet Nacional d'Argentina. La cartellera es completa amb l'espectacle d'humor de David Guapo i un muntatge de màgia a càrrec de Juan Tamariz. Finalment, el Teatre-Auditori aposta pels espectacles familiars amb el concert del Club Súper 3, el Circ Raluy i 'Guillem Tell', entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.