L'entitat sardanista de Sant Cugat inicia un procés de creació d'una nova sardana


  • Comparteix:

Una actuació anterior de l'entitat / Foto: Esardanista.santcugatentitats.net

Una actuació anterior de l'entitat / Foto: Esardanista.santcugatentitats.net

L'entitat sardanista de Sant Cugat inicia un procés de creació d'una nova sardana dedicada al 2014. L'objectiu és que entre més de 100 sardanistes puguin tirar endavant aquesta iniciativa que deixaran en mans d'un compositor que escolliran per votació popular durant la ballada del diumenge 15 de febrer. 13 artistes es disputaran aquest encàrrec, pressupostat entre els 800 i els 1.000 euros, que es vol estrenar durant l'aplec sardanista del 27 de setembre.

'Regala't una sardana' és el nom amb què s'ha batejat aquesta iniciativa que tira endavant l'entitat sardanista de Sant Cugat amb la col·laboració d'un centenar de balladors de ciutats com Cerdanyola, Molins de Rei, Barcelona, Sabadell i Terrassa. El president de l'associació, Josep Miró, ha explicat a Cugat.cat que ho fan com una manera de recordar l'últim any polític.

Josep Miró

És una manera de recordar el 2014 i al mateix temps aprofitar per fer-ho amb la implicació del món sardanista.


Els sardanistes que vulguin participar en la iniciativa s'han d'inscriure a través del correu electrònic regalatunasardana@gmail.com fent una aportació de vuit euros. A canvi, rebran un disc del compositor finalment escollit i sortiran als crèdits d'agraïment.

La ballada del diumenge 15 de febrer es farà a la plaça de Barcelona, en comptes de la plaça d'Octavià com és habitual. Els inscrits en la votació que no puguin anar aquell dia a votar en persona podran fer-ho en els dies posteriors a través del correu electrònic creat per a la iniciativa.


Llista de compositors que es poden votar
- Carles Raya.
- Carles Santiago.
- Dani Gasulla.
- Ferran Carballido.
- Francesc Cassú.
- Joan Lázaro.
- Jordi Paulí.
- Lluís Alcalà.
- Maria Mercè Navarro.
- Marc Timon.
- Xavier Forcada.
- Xavier Pagès.
- Xavier Piñol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.