El centre d'art Can Maristany obrirà les portes el 4 de març


  • Comparteix:

Espai on se situarà el centre / Foto: Google Maps

Espai on se situarà el centre / Foto: Google Maps

El centre d'art de Can Maristany obrirà les portes el 4 de març amb la mostra 'Ars Photogràphica' de Pere Formiguera i quedarà inclòs en el circuit de sales municipals d’exposicions. Situat a la cantonada dels carrers d'Àngel Guimerà i Villà, l'espai formarà part de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents municipal i s'hi faran cursos, xerrades i tallers relacionats amb l'art. Aquest divendres al matí es fa una visita d'obres per donar a conèixer l'espai.

L'espai d’exposició principal de Can Maristany, situat a la planta soterrani de l’equipament, oferirà una programació temporal de propostes de creació i de pensament contemporanis. La primera planta també tindrà un espai polivalent per acollir conferències, presentacions de llibres, audiovisuals, arts escèniques de petit format i exposicions de petit format, entre altres.

La recepció de Can Maristany donarà servei propi a les instal·lacions i acollirà un servei d’informació turística com a via d'entrada des dels Ferrocarrils de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.