La Biblioteca de Volpelleres s'inaugurarà el 28 de març


  • Comparteix:

La Biblioteca disposarà de 90 punts de lectura / Foto: Localpres

La Biblioteca disposarà de 90 punts de lectura / Foto: Localpres

La Biblioteca Miquel Batllori de Volpelleres s'inaugurarà el 28 de març, segons han informat fonts de la regidoria de Cultura a Cugat.cat. L'equipament, que constarà de 850 metres quadrats, serà la primera biblioteca de Catalunya amb un 'living lab'.

La biblioteca donarà servei als barris de Can Canyameres, Coll Favà, la Guinardera, Sant Domènec i Volpelleres. Tindrà 90 punts de lectura i 18.000 documents. Per posar en marxa la biblioteca, s'ha destinat un pressupost de més de 2,5 milions d'euros. D'aquests, un milió prové del cost del local, que ja està construït i pertany a Promusa. L'Ajuntament també hi ha posat 316.000 euros per al mobiliari i l'equipament de l'espai. La Diputació de Barcelona hi ha aportat un milió d'euros que s'ha dedicat a l'adaptació del local i a integrar el sistema informàtic de l'equipament a la xarxa de biblioteques. De la seva banda, l'Àrea Metropolitana de Barcelona hi ha destinat 200.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.