El Centre d'Art Maristany obre avui les portes amb una mostra de Formiguera


  • Comparteix:

L'equip de govern va visitar el nou centre al febrer / Foto: Localpres

L'equip de govern va visitar el nou centre al febrer / Foto: Localpres

El Centre d'Art i Cultura Contemporània Maristany obre aquest dimecres, a les set del vespre, les seves portes amb la inauguració d'una exposició de Pere Formiguera. La mostra, titulada 'Ars photographica', repassa les obres més importants del fotògraf santcugatenc al llarg de la seva trajectòria creativa.

L'exposició inclou materials cedits per amics com a reconeixement i homenatge de la part més humana de Formiguera. David Balsells i Chantal Grande, de la Fundació Fòrum per la Fotografia de Tarragona, han comissariat la mostra, que serveix per posar punt final a l'Any Formiguera.

El Centre d'Art Maristany disposa de prop de 850 metres quadrats que es destinaran a activitats artístiques de formació per a totes les edats, exposicions i xerrades. L'espai consta d'una terrassa, un soterrani i una planta principal i formarà part de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). Situat a tocar de l'estació de FGC, el centre donarà servei a cursos d'Entretallers i del Taller Triangle i també incorporarà un punt turístic. L'Ajuntament destinarà 50.000 euros anuals per al lloguer de l'espai i ha dedicat 63.000 euros a remodelar-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.