Els Gausacs faran dels assajos un eix clau per aconseguir un castell nou


Temes relacionats

Aristoy (Gausacs): 'Hem de créixer horitzontalment per créixer verticalment' (12/gen/15)

La ciutat tindrà una nova diada castellera per Sant Cugat (11/gen/15)

Nous caps de colla i nova presidenta dels Gausacs (11/gen/15)


  • Comparteix:

Àlex Castellarnau i Biel Samsó, caps de colla dels Castellers de Sant Cugat

Àlex Castellarnau i Biel Samsó, caps de colla dels Castellers de Sant Cugat

Els Castellers de Sant Cugat es marquen els assajos com un eix essencial per aconseguir un nou castell aquesta temporada, tot i que encara no poden avançar quin serà, ja que això depèn de com evolucioni el curs. Els caps de colla de l'entitat, Àlex Castellarnau i Biel Samsó, han explicat a Cugat.cat que en el 90% de les places on actuaran compartiran espai amb colles que fan castells de nou pisos, fet que demostra l''ambició' de l'agrupació.

Aconseguir un nou castell aquesta temporada és un dels objectius dels Gausacs i per això els assajos seran fonamentals per poder arribar a aquesta fita. Malgrat això, un dels caps de colla de l'agrupació, Biel Samsó, ha avançat que aquesta nova construcció dependrà de la colla.

Biel Samsó

Tenim com a objetiu poder arribar a fer un castell nou aquesta temporada, però això depèn de la colla.


Els camises verdes, que han presentat aquest divendres el calendari de la temporada, s'acompanyaran de les millors colles castelleres de Catalunya al llarg de la temporada, fet pel qual, segons l'altre cap de colla de l'agrupació, Àlex Castellarnau, hauran d'augmentar el seu nivell d'autoexigència.

Àlex Castellarnau

Ens presentem amb un repte molt important i actuem amb colles de nivell molt alt. Costa molt entrar en aquest cercle de colles grosses i hem de fer un bon paper.


Com ja va avançar Cugat.cat, dues de les millors agrupacions del país, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Castellers de Barcelona, actuaran a Sant Cugat el proper 25 de juliol amb motiu de la nova Diada de Sant Cugat. Així, els Gausacs allarguen la temporada i deixen clar que volen seguir creixent com a colla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.