'L'orfe del clan dels Zhao' porta l'odi i la venjança al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un instant de la funció al Teatre-Auditori

Un instant de la funció al Teatre-Auditori

El poder, la traïció i la revenja s'han apoderat aquest divendres del Teatre-Auditori amb l'obra 'L'orfe del clan dels Zhao'. El muntatge, basat en una història de la dramatúrgia xinesa, ha explicat que la bondat retorna la bondat. Els espectadors del Teatre-Auditori han ovacionat els actors després de més de dues hores de funció.



'L'orfe del clan dels Zhao' és un relat de venjança basat en una obra clàssica xinesa que Ji Junxiang va escriure al segle XIII. L'obra explica la història d'un orfe que es venja de la mort de la seva família 20 anys més tard. Durant més de dues hores, els espectadors han quedat captivats per una posada en escena marca de la companyia La Perla 29. El director de l'obra, Oriol Broggi, ha deixat clar que, tot i que la història és molt antiga, atrapa l'espectador.

Oriol Broggi

És una història molt antiga, però les històries bones mai queden lluny. Ens va atrapar la història que s'explica i com s'explica.


Els actors Pablo Derqui, Borja Espinosa, Òscar Muñoz, Lluís Marco, Marta Marco i Ernest Villega han estat acompanyats per la música en directe de Joan Garriga, i han estat capaços de crear situacions de tristesa, violència, justíca i odi, amb un escenografia amb els elements indispensables.

El muntatge, una de les obres estrella de la temporada teatral, es va endur els sis Premis Butaca als quals optava. La Perla 29 suma amb 'L'orfe del clan dels Zhao' un altre èxit teatral a la seva trajectòria, tot i que Broggi ha explicat que no coneix quin és el secret de l'èxit.

Oriol Broggi

El secret de l'èxit és desconegut. En el nostre ens guiem sempre per allò que ens surt del cor i ens ve de gust fer.


Mentre l'espectacle seguirà colpint els espectadors de diferents escenaris catalans, el seu director ja prepara un nou muntatge, 'Una jornada particular' amb l'actriu Clara Segura i l'actor Pablo Derqui en el repartiment.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.