L'Orquestra Plateria diu adéu a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Orquestra Plateria ha ofert un concert de comiat que ha arribat a les dues hores de durada

L'Orquestra Plateria ha ofert un concert de comiat que ha arribat a les dues hores de durada

L'Orquestra Plateria, una de les grans icones de les festes populars de casa nostra, s'ha acomiadat aquest dissabte del públic santcugatenc amb un concert festiu i ple d'humor. La banda ha repassat els temes més emblemàtics de la seva trajectòria i ha dit adéu a Sant Cugat amb el públic dempeus.



L'Orquestra Plateria necessitava trobar un final digne a tota la seva trajectòria per acabar 'morir matant', en paraules del líder de la banda. El final ha acabat sent una gira de comiat per escenaris teatrals catalans. Al Teatre-Auditori, la Plateria ha portat els espectadors a viure tot un recorregut per les cançons més emblemàtiques d'aquesta formació. 'Pedro Navaja', 'Estremecerte', 'Corazón loco', 'Amparito Roca', 'L'home dibuixat' i 'Camarera' han dibuixat somriures plens de tendresa, records i diversió entre els espectadors.

El cantant de l'orquestra, Manel Joseph, l'únic membre que ha estat fidel a la banda durant aquests 40 anys, ha assegurat que se sent millor ara dalt dels escenaris que quan tenia 25 anys.

Manel Joseph

Vaig abandonar les drogues fa molts anys i tinc una altra manera de relacionar-me amb el públic. Em sento molt millor ara a l'escenari que quan tenia 25 anys.


Un dels grans responsables del retorn de la Plateria ha estat el director artístic Albert Puig, que un dia va descobrir navegant per Internet que la mítica orquestra arribava a la celebració dels 40 i va decidir fer tot el possible per 'dignificar-la'.

Albert Puig

La idea era posar al lloc que realment mereix aquesta orquestra de gran qualitat i portar-la als escenaris teatrals.


Hi ha qui pensa que les festes majors ja mai més tornaran a tenir l'esperit que era capaç de crear l'Orquestra Plateria. De moment, fins que acabi l'any, molts podran recuperar aquells moments màgics viscuts a través dels teatres del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.