Isona Passola presentarà 'L'endemà' a Sant Cugat el 22 de febrer


  • Comparteix:

Isona Passola / Foto: ACN

Isona Passola / Foto: ACN

La cineasta Isona Passola visitarà Sant Cugat el 22 de febrer per presentar 'L'endemà' en una activitat organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana. La pel·lícula es projectarà als cinemes Cinesa a les dotze del migdia i a dos quarts de dues tindrà lloc un col·loqui amb la directora. L'entrada és lliure, però l'aforament és limitat.

'L'endemà', que es va estrenar el 5 de setembre, és una pel·lícula documental per convèncer els indecisos sobre la independència de Catalunya. Segons la distribuïdora del film, Alfa Pictures, la pel·lícula pretén 'analitzar la realitat des d'una mirada oberta, crítica i gens convencional'. Així, el film combina les declaracions de sociòlegs, economistes, polítics i personalitats del món de la cultura i la justícia amb una història de ficció protagonitzada per quatre joves. A més, a la cinta apareix un acte de Súmate que va tenir lloc a Sant Cugat amb la presència de l'economista Xavier Sala i Martín.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.