L'SP3 fa somniar un Teatre-Auditori entusiasta amb les cançons del Super3


  • Comparteix:

Les cançons del Super3 han fet somniar aquest diumenge el Teatre-Auditori amb un concert a càrrec de l'SP3, el grup musical del programa de TV3. L'actuació s'ha articulat al voltant dels somnis dels protagonistes, que s'han posat a la butxaca grans i petits amb temes com 'Benvinguts al club' i 'Uh! Oh! No tinc por'.

Els temes més emblemàtics del Super3 han pres forma a l'escenari de l'equipament municipal amb l'espectacle 'Somnis'. Dirigit per Àngels Gonyalons i protagonitzat per Joana Rosselló, David García, Mireia Villamayor i David Bonilla, el muntatge ha servit per presentar a la ciutat el darrer disc del Super3, 'Connectem'. Juntament amb sis ballarins, els joves han repassat el repertori de temes i han explorat qüestions com els somnis, l'amistat i la por. Un dels actors, David Bonilla, ha subratllat que els somnis dels personatges del Super3 són el fil conductor del muntatge.

David Bonilla

Tracta dels somnis que tenen els nens i que també tenim nosaltres. Parlem dels somnis de l'Àlex, del Flusky i del Pau, entre d'altres.


A través de coreografies dinàmiques, el grup ha encomanat energia al públic, que ha cantat amb els actors. Per als intèrprets, aconseguir aquesta connexió amb els assistents és essencial perquè l'espectacle funcioni, tal com ha explicat David García.

David Garcia

Hem de donar una energia molt gran perquè els nens estiguin per nosaltres. Quan sortim, ells no saben qui som.


L'espectacle inclou la col·laboració de l'escola de teatre musical Memory i del músic Marc Parrot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.