Greeners i Les Dents Afilades, primers finalistes del Festival Boca Grossa


Temes relacionats

Nou grups santcugatencs competiran al Festival Boca Grossa ( 2/feb/15)

El Festival Boca Grossa obre el període d'inscripcions (13/gen/15)


  • Comparteix:

Els santcugatencs Greeners

Els santcugatencs Greeners

Els santcugatencs Greeners i els matadeperencs Les Dents Afilades són les dues primers formacions finalistes del Festival Boca Grossa, que organitza la sala Stage Teatre i The Wall Records. La primera de les quatre eliminatòries ha tingut lloc aquest divendres i també ha inclòs les actuacions dels santcugatencs Garlic, La Flör del Otrö i Lethal Oncoming Wrath.

Greeners és un grup de rap format per Juanjo Jota, Álex Cifuentes, Marc Serrano i Diego Carrasco. També s'ha proclamat finalista Les Dents Afilades, que interpreta tòxic rock. Totes dues formacions actuaran al concert final, que tindrà lloc el 5 de juny a la sala Stage Teatre. En aquesta actuació, les vuit bandes finalistes se sotmetran al veredicte del públic i del jurat. Els guanyadors podran enregistrar un EP, participar a un festival musical, protagonitzar un concert a la Sala Apolo i gaudir d'hores d'assaig a The Wall Records.

La propera eliminatòria tindrà lloc el 13 de març i inclou les actuacions dels santcugatencs Ghost Trip, Stain of Madness i 6Teen, que compartiran escenari amb dos grups terrassencs, Kinsale i Forja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.