El gruix de la festa de Carnaval arriba aquest dissabte a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Ball de Gitanes és una de les propostes més participades del Carnaval / Foto: Carnaval Sant Cugat

El Ball de Gitanes és una de les propostes més participades del Carnaval / Foto: Carnaval Sant Cugat

Ball de Gitanes, cercaviles, comparses, Cercatasques i Ball de Carnaval són algunes de les activitats que la festa de Carnaval proposa als santcugatencs per aquest dissabte. L'activitat començarà a dos quarts d'onze del matí i s'allargarà fins la matinada.

La plaça de Lluís Millet, la plaça de Victòria dels Àngels, la de Rafael Casanova i la d'en Coll són els punts de partida de les comparses de Gitanes, que aniran acompanyades amb els Ministrers de la Ciutat i l'escola de Música Tradicional.

Les quatre marxes es reuniran a la plaça de Pep Ventura per esmorzar plegats i després baixar fins la plaça d'Octavià per donar pas als diferents balls. Allà, es trobaran amb els membres dels Tallers de Teatre Sílvia Servan per protagonitzar el Ball de Velles.

La dansa continuarà amb el Ball de Gitanes, a la una del migdia. Després del ball serà el moment de dinar amb el brou.

Ja a la tarda, el Mercat de Torreblanca se suma a la celebració amb el carnaval Cerveser a les sis. Aquesta serà una de les parades que farà el Cercatasques.

Abans, però, la Rua de les Comparses sortirà a dos quarts de set de la tarda de la plaça de Barcelona acompanyats de la Fanfarra. La comitiva anirà cap a la plaça d'Octavià on les comparses pujaran a l'escenari i s'escolliran les millors.

La mateixa plaça serà el punt de sortida del Cercatasques, també acompanyat de la Fanfarra, que visitarà els bars Caixó, Alaska, El Cafè de la Rambla, la Cerve i el Mercat Torreblanca.

La festa acabarà al pavelló municipal a partir de les onze de la nit amb el Ball de Carnaval. La música la posarà la Golden Beat i Smarx City.

Carnaval a la Floresta
El Barri de la Floresta comença la seva celebració a les vuit del vespre i ho fa amb una cercavila que sortirà de la plaça de Miquel Ros. A les nou la música agafarà el relleu a la Sala UREF amb el Comando Molekulon més diversos punxadiscos. Allà hi haurà el concurs de disfresses.

Carnaval a les Planes
Les Planes també s'afegeix a la festa amb una Rua del Rei Carnestoltes que sortirà a les onze del matí de la plaça de la Creu d'en Blau per acabar a les pistes poliesportives després de recórrer el districte.

Al punt del migdia, els més petits podran jugar amb inflables i passar pel 'photocall' de Carnaval per immortalitzar el dia. Una hora després, es jutjarà el Rei Carnestoltes al Casal Infantil.

Carnaval Mas Gener
Mas Gener celebrarà el seu Carnaval a la tarda. Una rua que comença i acaba a la plaça de Mas Gener: arrencarà a dos quarts de sis de la tarda per acabar dues hores després per repartir els premis a les millors disfresses.

A la nit, la festa es trasllada al Casal de Mira-sol on hi haurà ball i sopar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.